Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Be Positive....Be Inspired...Be Connected...

 Demonstraties Mediumschap

Zuiver en Puur Mediumschap

Wat houd het in?

Samen met een collega zal ik deze mooie avond verzorgen. Hierbij maken we contact voor mensen in de zaal die een dierbare verloren hebben. Er zullen contacten worden gemaakt van ongeveer 7 min, zodat meerdere mensen een contact zullen ontvangen. Wilt u graag weten hoe het met uw dierbare gaat? Zijn er nog vragen onbeantwoord? Misschien wil een dierbare iets aan u laten weten?

Healing

Er zal niet te diep op privézaken ingegaan worden, daar zijn priveconsulten beter geschikt voor. Die avond gaat het om u, en het contact met de mensen die overleden zijn. Zij willen net zo graag contact met u als andersom. Wij zijn enkel een doorgeefluik zodat u weet, dat u uw dierbare vlakbij u heeft. Daarna is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen. niets is te gek en alles kan. Na deze avond zul je een ervaring rijker zijn die je meeneemt in je leven en je troost en healing kunnen geven.

Boodschap

  Het is zo mooi om voor de spirituele wereld mooie boodschappen te kunnen doorgeven die ons hier weer verder op weg kunnen helpen. Zou je graag eens kennis maken en op een laagdrempelige manier er bij zijn? Kom dan naar een van de drie avonden. Je bent van harte welkom!!

0