Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Be Positive....Be Inspired...Be Connected...

Mediumschap  

Mediumschap is de gave van een medium om contact te maken met jou of een iemand die overleden is. Als het ware vormt het medium een brug tussen de client en de degene die overleden is. Zij zijn altijd bij ons. Het is moeilijk om uit te leggen hoe het precies in zijn werk gaat maar het medium pikt ik de signalen op die, door middel van energie lezen bij het medium binnenkomen.

Dit kan door helderzien, heldervoelen, proeven, ruiken en horen. Als medium geef ik bewijzen door uit het leven van dierbare mensen die er fysiek niet meer zijn. Door herkenbare dingen op te benoemen kun je ervaren dat een dierbare nog bij je is. Die liefde blijft altijd voortbestaan. Hoe mooi is het om dat te kunnen voelen. Als medium voorspel ik niet de toekomst. Ik zal wel ingaan op waar je behoeftes liggen en wat je nodig hebt om je weg te kunnen vervolgen. Als mens heb je een vrije keuze in de beslissingen die je neemt. Je kunt zelf je eigen toekomst bepalen.