Be Positive....Be Inspired...Be Connected...

3 jarige Opleiding:

Intuïtie &

 Mediumschap

Januari 2021

Vergroten van je intuïtie

Belemmeringen en patronen doorbreken

Leven in zelfcompassie

Mediumschap

Verbondenheid met het grotere geheel

Contact met spirituele wereld

Verruimen van bewustzijn

In de 3 jarige opleiding: "Intuitie & Mediumschap"word je meegenomen in een flow waarbij je inzicht krijgt in je eigen gevoelswereld, het verhogen van vertrouwen, in jezelf en in het verder ontwikkelen van je eigen intuïtie en spiritualiteit. Het is een praktijkgerichte opleiding met interactieve lessen. Je gaat gebruik maken van je intuïtie met al je zintuigen en daarmee intensief oefenen. Je kan zo je bewustzijn verhogen en meditatie is daarbij een belangrijk onderdeel. Je persoonlijke ontwikkeling komt aan bod, de belemmeringen waar je mee te maken hebt en hoe je daar je weg in kunt vinden. Je passies en talenten ga je leren zien. Op een praktische manier krijg je oefeningen waarmee je je eigen waarden leert kennen, wat je schaduwkanten zijn en je leert in zelfcompassie naar je zelf te kijken. Spiritueel groeien in harmonie met wie jij bent. leven vanuit je zielsconnectie! Je krijgt uitleg, ziet filmpjes, hoort muziek, zit in stilte. We doen intuïtieve oefeningen en oefeningen in mediumschap, energie leren lezen bij de ander, contact maken met de spirituele wereld en consulten geven aan elkaar. Demonstratie technieken en geïnspireerd spreken zijn onderdeel van de opleiding. We belichten verschillende invalshoeken om de liefdevolle aanwezigheid van de spirituele wereld te ervaren. Na 3 jaar zal je veel nieuwe ervaringen en inzichten opgedaan hebben die er toe kunnen bijdragen dat je meer geluk voelt doordat je de verbinding met jezelf, anderen en de spirituele wereld ervaart. De opleiding word afgesloten met een examen, dat afgenomen word door professionele mediums en je ontvangt een certificaat.

Voor wie: Voor iedereen die op persoonlijk, intuïtief en spiritueel niveau wil groeien. Ervaring hoef je niet te hebben op dit gebied. Je kunt het voor je persoonlijke ontwikkeling gebruiken, integreren in je werk (coaching & mediumschap) en voor degene die al ervaring hebben op dit gebied kun je het zien als een verdieping. Elke stap in je ontwikkeling is weer een nieuwe en elke keer zijn de inzichten anders.

Gastdocent in het eerste jaar: Tijn Touber

Gastdocent in het tweede jaar: Jose Gosschalk

Wat komt oa. aan bod: intuitie, kernwaarden, patronen, persoonlijke ontwikkeling, innerlijk kind, zelfcompassie, bewustwording, van denken naar innerlijke kracht, stilte, mindset, zijn wie je bent, energie, aura, chakra, kleuren, vibratie, meditatie, psychometrie, contact spirituele wereld, consult, demonstratie technieken, filosofie spiritualisme, ethiek mediumschap, geïnspireerd spreken, contact met je gidsen, mentaal en fysiek mediumschap, intuitief schrijven, healing.

Lesdagen: 10 dagen per jaar van 10-16

Kosten: 800,00 euro per jaar. inclusief koffie en thee, exclusief lunch.

Locatie: Kruisweer 4, Amstelveen

Wil je meer informatie, heb je vragen, wil je je graag opgeven voor de opleiding?

Stuur een mailtje naar: [email protected] of gebruik de contact pagina.

DATA

2019 - 2020

Start nieuwe groep

Januari 2021

ZONDAG van 10-16 uur

DATA GROEP 3

2021

Zondag 17 januari

Zondag 7 februari

Zondag 14 maart

Zondag 11 April

Zondag 16 mei

Zondag 13 juni

Zondag 12 september

Zondag 10 oktober

Zondag 14 november

Zondag 12 december

GROEP 2

(2018-2021)