Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Be Positive....Be Inspired...Be Connected...

SCHOOLVERLICHTING

Schoolverlichting is een initiatief van Tijn Touber en vrienden. Om verstilling en inspiratie in het onderwijs te stimuleren. Leerkrachten krijgen passende tools aangereikt zoals mediatie, yoga, bewustzijnsoefeningen en veel meer. Die tools helpen leerkrachten en kinderen meer rust en ontspanning in zichzelf en in de klas te ervaren. Door je te verbinden met je lichaam, emoties, denken en verbeeldingskracht kom je terug bij jezelf. Mediteren leidt tot meer geluk, focus en zelfvertrouwen. Het vermindert stress, geweld, pestgedrag en faalangst. Zelf geef ik al jaren meditatie les aan kinderen op de basisschool om bovenstaande redenen en ben dus heel blij dat ik vanuit mijn hart, met passie, leerkrachten en kinderen met Schoolverlichting in aanraking kan laten komen. En al deze prachtige tools kan aanbieden om zo meer plezier en geluk te ervaren zodat kind het beste uit zichzelf kan halen.

Website en werkboek zijn in de afrondende fase en als deze klaar zijn zul je dat op deze website, facebook en natuurlijk op de website van schoolverlichting direct lezen.

Wil je als leerkracht, kindercoach, kind of school meer info: stuur dan naar een van de onderstaande adressen even een mailtje.

www.schoolverlichting.nu

[email protected]

[email protected]

Door stilte en meditatie voelen kinderen zich rustiger, creatiever en hebben meer zelfvertrouwen

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV