Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Be Positive....Be Inspired...Be Connected...

Mediumschap voor gevorderden

Van nee naar ja

Je bent al bekend met mediumschap en wilt ( nog) meer uit jezelf halen. Als medium weet je 1 ding zeker: niks is zeker. Elk contact wat je maakt is opnieuw een ontdekking van het onbekende. Daarom wil je het beste uit jezelf halen. Op deze dag blijf je je zelfvertrouwen hoog houden en pakken we het plaatje helemaal uit. Het voelen bekijken we van alle kanten en gaan we door de NEE heen. Jij wilt de beste versie van jezelf zijn. Voor jezelf, de spirituele werelden degene die het contact mag ontvangen. We zijn allemaal verbonden. Hoe mooi is het om dat te mogen overbrengen. 

Zaterdag 11 sept 2021 van 10 - 16

€ 80,00

Kruisweer 2, Amstelveen

Incl: koffie, thee

 Graag zelf je lunch meenemen.

agenda

 Intuïtie training (2 dagen)

Met je hoofd naar je hart en ziel

In deze 2 dagen wordt je meegenomen in het leren ontwikkelen van je intuïtie. Wat is dat eigenlijk je intuïtie? Waar komt dat vandaan en hoe kan ik er naar leren leven.  Je leert evenwicht tussen je hart en je ziel en je gedachten. Op een liefdevolle manier ga je oefenen, gaan we mediteren en krijg je informatie die je een op een nuchtere en praktische manier kunt gebruiken in je dagelijks leven. Je kunt je vragen stellen, krijg opdrachtjes en hoe mooi is het als je je voelt dat je intuitie brengt naar wie jij in essentie bent en dit mag laten zien. We werken met energie, je aura en je leert hoe dat werkt. je patronen en belemmeringen komen aan bod maar ook wat wel bij je past en waar je energie van krijgt. Een compleet pakket om een start te maken met voelen dat alles moeiteloos mag gaan en jij je plek inneemt hier met je zijn, wie jij bent.

Donderdag 16 sept 2021 van 10 - 17

&

Vrijdag 17 sept 2021 van 10 -15

€ 150,00 (2 dagen)

Kruisweer 2, Amstelveen

Incl: koffie, thee

Graag zelf je lunch meenemen.

agenda

STILTE DAG 

Een stilte dag inplannen voor jezelf is een unieke ervaring. De stilte spreekt, geeft inzichten en tijd voor herziening. Stilte spreekt, naar binnen keren geeft antwoorden die niemand anders je kan geven. Stilte  laat je voelen, hoe het in het hier en nu, is voor jou. Vaak zoeken we antwoorden buiten onszelf. terwijl alles er al is, minder ver dan je denkt. Namelijk in jezelf. 

Op de stilte dag kun je ervaren:

De ruimte die je mag voelen en hoe het met je gaat.

De ruimte voor inspiratie

De ruimte voor je waarheid en wat jij belangrijk vind in je leven

De ruimte om de connectie te maken met je intuïtie 

De ruimte om weer te voelen wie jij bent - in essentie

De ruimte om weer in contact te komen met 

je innerlijke wijsheid en innerlijk weten.

De ruimte om energie op te doen in de natuur.

De ruimte voelen om connected te zijn met alles wat om je heen is.

De ruimte om niets te hoeven en moeten, deze dag is voor jou.


 Het stilte programma:

9:30   Aankomst en ontvangst

10:00  Welkom en inleiding van de stiltedag

10:30  Start van de stilte en geleide meditatie

11:00   Vrije besteding van de tijd.

12:30   Muziekmeditatie

13:00   Gezamenlijke Lunch  

14:00   Geleide meditatie met muziek en inspiratie

14:30   Vrije besteding van de tijd

16:30   Verbreken van de stilte en delen

17:00   Naar huis. 


De stilte dag zal plaatsvinden in de bossen in Ermelo. Daar zal Marion Kessler je de dag door begeleiden. Liefdevol zullen we gezamenlijk de dag beginnen en doorbrengen. We kunnen daar vanuit het huisje THE LITTLE LODGE de natuur in lopen. Je zult omringt zijn door groen en vogels.  Bij het huisje zullen we de lunch nuttigen en dient als plek waar we bijeen komen. In je vrije tijd kun je genieten van al het moois dat de natuur hier te bieden heeft. Je krijgt een plattegrondje mee dus verdwalen hoeft niet. Neem schoenen mee waar je comfortabel op kunt lopen en neem voor jezelf een omslagdoek mee als je dit fijn vind. Je kunt je meditatie kussentje of eigen yoga matje meenemen. Gezamenlijk zullen we de dag ook weer afsluiten.

De stilte dag duurt van 10 -17

Kosten : € 95,00

Adres: De Toverberg - drieerweg 130 - huisje 127 - Ermelo

agenda

Meditatieavond

Om in verbinding te zijn met wie jij bent en alles om je heen kan mediteren een prachtige ingang zijn. Graag willen we je uitnodigen bij Spiritueel Centrum Kessler de stilte in jezelf te ervaren. Wel of geen ervaring, een enkele ervaring , of veel ervaring met meditatie, het maakt niet uit. Elke ervaring is weer anders en helpt je dichter te komen bij wie jij bent.  De stilte spreekt en kan je rust, evenwicht en balans in je dagelijks leven brengen. Je voelt je energieker en hebt meer vertrouwen. Voel je welkom.

dinsdagavond van 20 - 21

inloop van 19:45

vrijwillige bijdrage

Data: 28 september - 26 oktober - 30 november 2021

agenda

Aura dag

De aura dag staat natuurlijk in het teken van je aura. Wil jij een dag kennis maken met wat je aura is? Wat je aura  betekent en hoe jij dit in je dagelijks leven kunt gebruiken? Hoe groot of klein je aura kan zijn. Je leert wat jou aura is en dat van de ander. Je leert je openen en afschermen. We zullen afstemmen en de energie lezen van jou en de ander in je aura. Je aura is de buitenkant van hoe je van binnen leeft en wie jij bent. Deze dag brengt je dichter bij jezelf en je essentie. 

donderdag 30 september van 10 -16 

Kosten : €80,00

Locatie: Spiritueel Centrum Kessler - Kruisweer 2 - Amstelveen

Incl: koffie en thee, graag je eigen lunch meenemen


agenda

0